Pakko ottaa kupit joka tilanteeseen

Meiltä löydät laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman pakko ottaa kuppeja, jotka sopivat erinomaisesti eri tilanteisiin. Tuotevalikoimaa selatessa huomaat varmasti varsin nopeasti, että aina löytyy jokin hyvä syy ottaa vähän märkää. Oli sitten talviloma, kesäloma, viikonloppu, tuparit, vapaapäivä, tilipäivä tai vaikka lauantai, niin ei auta, pakko ottaa. Jos et kuitenkaan löytänyt valikoimasta mieleistä kuppia, voit ottaa meihin yhteyttä palautelomakkeella, jolloin voimme lisätä toivomasi pakko ottaa kupin valikoimaan.

Pakko ottaa kahvikupin tilavuus on noin 440ml, joten ne soveltuu hieman tavallista kahvikuppia suuremman koon ansiosta erinomaisesti esimerkiksi lonkeron, kaljan, kiljun tai muun valitsemasi virvokkeen kittaamiseen. Kukaan ei tietenkään estä käyttämästä kuppia aivan tavallisena kahvikuppina. Siihenkin se soveltuu kuin nenä päähän, sillä saat kerralla enemmän kahvia, eikä sitä tarvitse olla heti hakemassa lisää. Oli juoma sitten mikä tahansa, maistuu se varmasti paljon paremmalta pakko ottaa kupista nautittuna kuin siitä iän vanhasta kulahtaneesta tuopista tai kahvikupista, josta on jo painatus haalistunut.

Kuppikaupasta voit tilata haluamasi määrän pakko ottaa kuppeja, eli yhden tai vaikka suuremman määrän koko kaveriporukalle edullisella toimituksella. Tilaatpa sitten yhden tai useamman kupin, toimituskulut ovat aina vain 5,90€. Mikäli haluat säästää mahdollisimman paljon toimituskuluissa, suosittelemme tekemään tilauksen yhdessä kavereiden kanssa, jolloin toimituskulut jakautuvat useamman henkilön kesken.