Affiliate / Kumppanuusohjelma

Haluatko tienata mainostamalla Kuppikaupan tuotteita?

Onko sinulla verkkosivu, blogi tai sosiaalisen median sivu joka tavoittaa suuremman yleisön?
Liity Kuppikauppa.fi Affiliate-ohjelmaan ja tienaat jokaisesta myynnistä, joka kauttasi tulee meille.

Affiliate-ohjelmaan voit hakea helposti Adservice-palvelun kautta. Mikäli sinulla ei ole tiliä, voit helposti ja nopeasti luoda tilin Adserviceen, jonka jälkeen voit hakea Kuppikaupan mainosmateriaalit ja aloittaa mainostamisen omilla sivuillasi.

Miten se toimii?

Hae affiliate-ohjelmaan

Jos haluat mainostaa Kuppikaupan tuotteita, luo itsellesi tili Adservice-palveluun, josta löydät Kuppikaupan affiliate-ohjelman.

Valitse mainosmateriaali

Adservice-palvelusta löydät Kuppikaupan mainosmateriaalin, josta voit valita haluamasi. Valittavissa on mainosbannerit, tekstilinkit ym. materiaali.

Mainosta tuotteitamme

Mainosta Kuppikaupan tuotteita omilla verkkosivuilla tai sosiaalisen median sivuilla. Saat itse päättää missä ja milloin haluat tuotteita mainostaa.

Kerää komissioita joka myynnistä

Aina kun asiakas siirtyy affiliatelinkkisi kautta verkkokauppaamme ja tekee ostoksen, saat prosenttimääräisen komission. Mitä enemmän siis saat myyntiä, sitä enemmän tienaat.

Onko sinulla kysyttävää affiliate / kumppanuusohjelmaan liittyen?

Mikäli tarvitset lisätietoa affiliate-ohjelmaan liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä ja autamme aina tarvittaessa. Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Tiedot löydät täältä: Yhteystiedot