ALE!

Asentaja | Kahvikuppi 330ml (0016)

Alkuperäinen hinta oli: 15,90 €.Nykyinen hinta on: 12,90 €.

Asentaja on henkilö, joka korjaa insinöörien virheet. Näin se vain menee.

Tämä kahvikuppi on loistava lahjaidea kaikille asentajille.

Tilaa itselle tai lahjaksi!

  • Keraaminen kuppi
  • Printti molemmilla puolilla kuppia
  • Jotta tuote ja painatus pysyisi hyvänä pidempään, suosittelemme käsinpesua.
  • Vetää kahvia tai muuta valitsemaasi nestettä noin 330ml

Tämä kahvikuppi on täydellinen kumppani kaikille asentajille, jotka pitävät huolen siitä, että maailma pyörii sujuvasti ja että insinöörien suunnitelmat saadaan toimimaan käytännössä. “Asentaja on henkilö, joka korjaa insinöörien virheet” -teksti tuo esiin asentajan tärkeän roolin humoristisella tavalla, joka saa varmasti hymyn huulille.

Kupin 330 ml tilavuus on juuri sopiva määrä pitämään kahvisi tai teesi lämpimänä ja nautinnollisena koko päivän ajan. Laadukas keramiikka ja ergonominen muotoilu takaavat miellyttävän juomakokemuksen ja tukevan otteen, joten voit nauttia lempijuomastasi missä ja milloin tahansa, olitpa sitten työpajalla, työmaalla tai kotona.

Tämä kahvikuppi on erinomainen lahjaidea asentajalle, joka osaa arvostaa huumoria ja työnsä tärkeyttä. Sen selkeä design ja humoristinen viesti tekevät siitä loistavan keskustelunaloittajan ja piristävän lisän jokaiseen päivään. Tämä kuppi muistuttaa meitä siitä, kuinka tärkeä rooli asentajilla on teknisten ongelmien ratkaisemisessa ja käytännön toteutuksessa.

Olitpa sitten aloittamassa päivääsi aamukahvilla, pitämässä taukoa kiireisen työpäivän keskellä tai rentoutumassa illalla, tämä “Asentaja on henkilö, joka korjaa insinöörien virheet” -kahvikuppi tuo mukanaan iloa ja asennetta jokaiseen hetkeen. Hanki oma kuppisi ja anna sen inspiroida sinua jatkamaan tärkeää työtäsi. Tämä kuppi ei pelkästään tarjoa käytännöllisyyttä, vaan myös välittää voimakkaan ja humoristisen viestin – asentajat ovat arjen sankareita, jotka saavat asiat toimimaan. Nosta siis kuppi huulillesi ja anna sen tuoda hyvää mieltä ja motivaatiota päivääsi!

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Asentaja | Kahvikuppi 330ml (0016)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *