Toimitus

Tuotteiden toimitus

Valmistamme kaikki verkkokauppamme tuotteet aina tilausten mukaan. Käytämme tuotteiden valmistamiseen useita yhteistyökumppaneita, joille välitämme tilauksen valmistettavaksi heti asiakkaan tehdessä tilauksen. Tuotteet voidaan toimittaa myös muualta kuin Suomesta.

Toimitusmaksu tilauksille on aina kiinteä 5,90€. Voit siis tilata niin monta kuppia kuin haluat, eikä toimitusmaksut kasva tuotteiden määrän mukaan.

Toimitusaika tuotteille yleisesti on noin 3-10 päivää, joka sisältää tuotteiden painatuksen ja toimituksen. Tuotteiden kuljetukseen käytämme pääasiassa DHL kuljetuspalvelua. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita tavarantoimittajia.

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti aina asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan noutopisteeseen. Kun tilauksesi tuotteet on valmistettu ja ne lähtevät toimitukseen, saat siitä tiedon sähköpostilla. Samaisesta viestistä löydät myös seurantakoodin paketille. Kun pakettisi on noudettavissa, saat siitä ilmoituksen tilauksen yhteystiedoissa antamaasi puhelinnumeroon ja/tai sähköpostiosoitteseen.

Huomioithan, että paketteja säilytetään noutopisteissä 7 päivää, jonka jälkeen ne palautuvat takaisin lähettäjälle.