Yleiset toimitusehdot – Kuppikauppa.fi (B2B)

Yleiset toimitusehdot – Kuppikauppa.fi (B2B)

1. Soveltamisala

Näitä yleisiä toimitusehtoja sovelletaan Kuppikauppa.fi-verkkokaupan (jäljempänä “Verkkokauppa”), jonka omistaa Mitä sitte Oy, ja sen yritysasiakkaiden (jäljempänä “Asiakas”) välillä tapahtuviin kauppoihin ja palveluihin.

2. Sopimuksen synty

Sopimus syntyy, kun Asiakas tekee tilauksen Verkkokaupan järjestelmän kautta ja Verkkokauppa vahvistaa tilauksen. Tilauksen vahvistaminen voi tapahtua esimerkiksi sähköpostitse tai Verkkokaupan järjestelmän kautta.

3. Tuotteet ja hinnat

Tuotteiden hinnat ilmoitetaan Verkkokaupan sivuilla ja ne ovat voimassa tilauksen tekohetkellä. Hinnat ovat ilmoitettu arvonlisäverollisena, ja arvonlisävero eritellään kassalla voimassa olevan verokannan mukaisesti. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

4. Maksuehdot

Maksu suoritetaan tilauksen yhteydessä Verkkokaupan tarjoamien maksutapojen mukaisesti. Asiakkaalla on mahdollisuus maksaa laskulla, mikäli se on erikseen sovittu Verkkokaupan kanssa. Laskun maksuehto on 14 päivää netto, ellei toisin ole sovittu.

5. Toimitus

Toimitusaika-arviot ilmoitetaan sivuillamme ja ne ovat keskimäärin 3 – 10 arkipäivää. Mikäli Asiakas tilaa useita tuotteita, joilla on eri toimitusaika-arviot, tilaus toimitetaan pisimmän toimitusaika-arvion mukaisesti. Verkkokauppa ei vastaa viivästyksistä, jotka johtuvat ylivoimaisista esteistä (force majure).Tuotteiden kuljetukseen käytämme pääosin Postnordia, Postia ja DHL kuljetuspalveluja. Tarvittaessa voimme käyttää myös muita tavarantoimittajia.

6. Palautukset ja reklamaatiot

B2B-kaupoissa noudatetaan kuluttajansuojalainsäädännöstä poikkeavia ehtoja. Asiakkaalla on oikeus palauttaa virheetön tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta vain, jos siitä on erikseen sovittu Verkkokaupan kanssa. Virheellisestä tuotteesta tulee ilmoittaa Verkkokaupalle kirjallisesti 7 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoituksen voi tehdä sähköpostiin: myynti@kuppikauppa.fi

7. Immateriaalioikeudet

Kaikki Verkkokaupan sisältö, kuten tekstit, grafiikka, logot ja kuvat, ovat Mitä sitte Oy:n omaisuutta ja suojattu tekijänoikeuslailla. Asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää mitään sisältöä ilman Mitä sitte Oy:n kirjallista lupaa. Myös osa tuotteistamme / lausahduksista joita käytämme tuotteissa, on suojattu rekisteröidyllä tavaramerkillä.

8. Riitojen ratkaisu

Kaikki Verkkokaupan ja Asiakkaan väliset riidat pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvotteluteitse. Mikäli osapuolet eivät pääse yksimielisyyteen, riidat ratkaistaan Suomen lain mukaan Helsingin käräjäoikeudessa.