Muki töihin – kategoriasta löydät Suomen hauskimmat kahvikupit työpaikalle.

Filter

Hauskat mukit töihin

Mikäpä onkaan parempi kevennys työpäivään, kuin pieni naureskelu kahvitauolla. Kuppikauppa.fi verkkokauppamme tarjoaa netin laajimman valikoiman hauskoista mukeista töihin. Hauskat mukit ovat myös loistava lahjaidea vanhentuvalle työkaverille tai vaikka omalle pomolle. Me tarjoamme Suomen laajimman valikoiman hauskoista työkupeista ja muista huumorimukeista. Laajennamme valikoimaa lähes päivittäin toinen toistaan uskomattomimmilla toteutuksilla. Jos et löydä mieleistäsi kahvikuppia työpaikalle, voit heittää meille vinkkiä palautelomakkeellamme, niin voimme jopa innostua tekemään sen.

Kahvikupilla voi myös välittää viestin

Olemme kuulleet, että jossain työpaikassa voi toisinaan jopa vituttaa. Meille tuollainen on täysin absurdi ajatus. Voi olla vaikeaa uskoa, että Suomesta voi löytyä työpaikkoja joissa toisinaan vituttaa olla, kun oma kokemus on se, että vituttaa aina. Työpäivän alussa vituttaa itse työ ja kahvitauolla vituttaa sitten kaikki muu. Tähänkin vaivaan voi kuitenkin hakea apua hankkimalla omaan tilanteeseen parhaiten sopivan kahvikupin sellaisella tekstillä, joka parhaiten kuvastaa juuri sinun herkkää tunnetilaasi. Esimerkiksi kuppi jossa lukee: "Kahvitauko - Suksi vittuun siitä" kertoo kaikille sen, että nyt ei kannata häiritä.

Vuorotyö - Uhka, mahdollisuus vai ihan jotain paskaa?

Tutkijoiden mukaan Suomessa on havaittu työntekijöitä, joille on se ja sama mitä työvuoroa he tekevät. Tosin mitään todisteita tästä ei ainakaan meille asti ole toimitettu, joten se uskoo ken tahtoo. Yleensä aamuvuorossa vituttaa lähes yhtä paljon, kuin iltavuorossa tai viikonlopputyössä. Jos jokin tietty työvuoro vituttaa enemmän kuin muut, voit viestiä sen pomollesi hankkimalla suositun: "Aamuvuoro - Vittu mitä paskaa", "Iltavuoro - Vittu mitä paskaa" tai "Viikonlopputyöt - Vittu mitä paskaa" - kahvikupin.

Hauska kahvikuppi töihin on täydellinen lahjaidea

Hauskat huumorilla höystetyt kahvikupit ovat hyviä lahjaideoita, sillä ne sopivat käytännössä kenelle tahansa. Halusitpa muistaa ystävääsi, puolisoasi tai työkaveriasi, löydät siihen tarpeeseen varmasti sopivan mukin meidän valikoimastamme. Hauskalla kahvikupilla voit osoittaa että välität.. tai että et välitä. Valinta on sinun =)

Nimimuki töihin

Omalla nimellä varustettu muki töissä takaa sen, että et löydä sitä paskaisena lavuaarista kun kahvitauko alkaa. Mikäpä on sen tympeämpää, kuin aloittaa kahvitauko tiskaamalla oma kahvikuppi puhtaaksi, kun joku helvetin antero on käyttänyt sitä ja jättänyt sen paskaisena lavuaariin. Tilaamalla omalla nimelläsi varustetun mukin töihin, varmistat että kukaan ei ainakaan "tietämättään" ole sitä voinut käyttää. Nimimukin kyljessä oleva teksti: ÄLÄ VITTU KOSKE! ei myöskään jätä mitään arvailun varaan. Tutustu laajaan nimimuki valikoimaan ja tilaa omasi jo tänään, niin pääset nauttimaan siitä, kun muiden työkaveriesi kuppeja käyttää yksi jos toinenkin kulkumulkku tai kesä antero.