ALE!

Isin muki | Kahvikuppi 330ml (0033)

Alkuperäinen hinta oli: 15,90 €.Nykyinen hinta on: 12,90 €.

Tiedätkö sen tunteen, kun etsit aamulla puhdasta kahvikuppia, mutta yllättäen kaikki on likaisia?

Tämä kahvikuppi kertoo selkeästi kenen se on ja ettei siihen tarvitse vittu koskea!

  • Keraaminen kuppi
  • Printti molemmilla puolilla kuppia
  • Jotta tuote ja painatus pysyisi hyvänä pidempään, suosittelemme käsinpesua.
  • Vetää kahvia tai muuta valitsemaasi nestettä noin 330ml

Tämä “Isin muki” -kahvikuppi on täydellinen lahja jokaiselle isälle, joka arvostaa rentoja kahvihetkiä ja huumoria. Tämä 330 ml keraaminen kuppi yhdistää tyylikkyyden ja käytännöllisyyden, tehden siitä erinomaisen valinnan aamukahville, iltapäivän virkistykseen tai vaikkapa työpaikan piristäjäksi.

Kupin laadukas keramiikka takaa mukavan juomakokemuksen ja sen ergonominen muotoilu tarjoaa tukevan otteen. 330 ml tilavuus varmistaa, että tämä kuppi on juuri sopiva määrä kahvia tai teetä, jotta isi voi nauttia lempihetkensä täydellisesti.

Isin muki” -teksti tekee tästä kupista erityisen ja persoonallisen, tuoden esille isän tärkeyden ja rakkauden hauskalla tavalla. Tämä kuppi on suunniteltu kaikille isille, jotka ansaitsevat erityisen paikan sydämissämme ja kahvipöydässä.

Tämä kahvikuppi on myös loistava lahjaidea syntymäpäiväksi, isänpäiväksi tai ihan vain arjen piristykseksi. Sen selkeä design ja sydämellinen viesti tekevät siitä ainutlaatuisen ja merkityksellisen lahjan, joka tuo hymyn isän kasvoille joka kerta, kun hän sitä käyttää.

Olitpa sitten viettämässä kiireetöntä aamukahvia kotona tai nauttimassa hetken taukoa päivän keskellä, tämä “Isin muki” tekee jokaisesta kahvihetkestä erityisen. Hanki oma “Isin muki” -kahvikuppisi ja anna sen muistuttaa isääsi joka päivä siitä, kuinka paljon häntä arvostat ja rakastat. Tämä kuppi ei ainoastaan tarjoa käytännöllisyyttä, vaan se myös välittää lämpimän ja sydämellisen viestin – isi, sinä olet tärkeä. Kohota siis kuppi huulillesi ja nauti yhteisistä hetkistä ja muistojen luomisesta!

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Isin muki | Kahvikuppi 330ml (0033)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *